Bulgarian Association NI

Здравейте,

На 03.10 от 18:00Българска Асоциация в Северна Ирландия и Migrant Center NI, с подкрепата на ArtsEkta организираме събитие на тема “Как да имаме по-добри интернет, мобилни и застрахователни договори“ или как да се доближим до финансова независимост. Някои от темите: „10 начина да намалим застрахователните разноски за нашата кола“, „Cheap Sim-only Deals“, „Ефтини интернет оферти“, „Как да сравним офертите за Газ и Електричество от различните фирми“.

Адресът на събитието е: Офисът на ArtsEkta (тел – 028 9023 1381) – 6 Murray St, Belfast BT1 6DN, но поради ремонтни дейности, използвайте задния вход през улица Athol Street.

В края на срещата, който желае и има въпроси независимо, че не са свързани с темата ще им бъде отговорено. Някои от темите, които може да са ви интересни – Надбавки от държавата, Такс Кредит, Относно Брекзит и т.н.
Всички са добре дошли.

Който желае да присъства, да се запише в нашето фейсбук събитие, защото местата са ограничени: https://www.facebook.com/events/125902908062776

Организатори – Деян Станчев (Председател на Българска Асоциация в Северна Ирландия) и Радо Баренски (Migrant Center NI).

Благодарим на Migrant Center NI и ArtsEkta за предоставената помощ.

Автор: Деян Станчев

Благодарим Ви, че прочетохте статията и се интересувате от Българските корени и Българската История. Помогнете ни, като я споделяте чрез вашите познати, като станете наш Патрон или като направите единично дарение чрез Пейпал

.

Ако имате предложения, желаете да публикуваме Вашите авторски статии или искате да се включите в Обединението на Българите по света и повдигането на България ни пишете на bulgarianassociation@gmail.com

Прочетете какви са нашите цели нашите цели

Вижте и част от нашите идеи Как всеки един от нас може да помогне на България Днес

Пишете ни с предложения как може да помогнем на България и да се обединим Българите по света и най-важното Действайте. Нека с примера си покажем на другите.

Време е да си припомним какви сме били. Време е отново да се върнем към корените си и нашите традиции, защото само така ще си върнем България. Почитайки нашите предци и интересувайки се от миналото си, фолклора си, традициите ни, повдигайки нашия морал и любов към България – само така можем да черпим сили от източника, от който са пили и нашите велики царе. Но това няма да стане лежейки пред телевизора на по ракийка, в чалготеката следвайки ниските си страсти, прекланяйки се пред чужди идоли и пред парите.

Огледайте се и помислете, какво можете да направите за България днес, в този момент. Как можете да сте полезни на Вашия квартал и на нуждаещите се сънародници.
Запомнете, че животът не се мери по това какво прави човек за себе си, а какво прави за отечеството си и за своя народ.