Българската Асоциация е инициатива започната от Деян Станчев с цел, хора и организации, които милеят за своята родина да се обединят заедно и да съсредоточат усилията си да си помагат, за да повдигнат България от нивото, в което ни вкараха вътрешни и външни сили през последните 100 години. Това са нашите партньори.

Целта на Българската Асоциация е да запалим отново Българския Дух в нас. Българинът не е Българин по име или религия, а по дела.  Българите са били най-достойните хора с най-силните и правилни закони. Време е да се повдигне нашето национално самочувствие сред Българите и да тръгнем по нов път, където първо трябва да променим себе си и да се възпитаме наново в добродетелите на нашите предци. Да се върнем към корените си и нашата древна история, фолкор. Да потърсим какво са ни оставили нашите предци и да го предадем на нашите поколения, защото това е наше Задължение. От Българската Асоциация смятаме, че е  от изключителна важност да вземем обучението на нашите синове и дъщери в собствените си ръце и за нас е чест и достойнство да ги възпитаме като Родолюбци, милеещи за България.

Всичко това е мисията на Всеки един Българин – Да помогнем на Себе си, на нашите Деца и околните и не на Последно място на България… Това е Задължение на всички Българи в чужбина, а и в България.

Желанието ни е да се обединим всички Български Организации в чужбина, да споделим Опит, да си помагаме в разпространяването на събитията ни и Най-Важното е да изградим Обща Стратегия как да помогнем на България.

Апелираме към Всички Организации и частни лица да се свържат с нас и да започнем заедно да подготвяме план да възродим нашия Фолклор, Древни Вярвания, Забравената ни История и Обредност. Имаме нужда от ново Възраждане, от нови Български Финансови Благодетели, които да се включат в проекти, което ще подготви новите деца на България като Родолюбци, като Човеколюбци, като бъдещи лидери на България и Света.

Желаем всички, които искат да помогнат на България и нашите деца свържат с нас чрез формата ни за контакт.

Азът на Българите. Българската сила. Дай ни сила Господи

Ще се радваме ако ни следите, коментирате, харесвате информацията, предоставена от нас и разбира се най-важното е да Прилагате наученото и споделяте, за да достигне до повече Българи и дай Боже да направим първата крачка в промяната, а това е да заменим всеки един Лош навик с Добър… И да се завърнем към нашите Традиции…Там е нашата Сила…

Българската Асоциация Ви Благодари за Вниманието и Ви пожелава Успехи и Здраве… Както повеляват древните ни закони, само обединени, ние сме силни.

IYIГосподи дай ни импулс да се Събудим, нека Умът ни да е остър като бръснач, тялото здраво и силно, сърцето пълно с любов. Събуди Господи децата си от този сън и нека да станат Дейни и следват твоите закони. Амин IYI

Бъдете Живи и Здрави и Прославяйте България, защото ние, Българите в чужбина сме посланници на Българския Дух.