Наш Партньор може да бъде всеки един от вас, както и всяка една Българска Организация зад граница и в България, чиято цел е запазване на нашия Фолклор и Обичаи, както и предаването им на следващото поколение; намирането на истинската история за нас Българите; правилното възпитание на нашите деца в изконните Български ценности. Търсим съмишленици, които искат да събудят Българския Дух. Ние ще Ви помагаме, за да разпространявате дейността си.

Нашите Задължения ще бъдат да поддържаме контакт едни с други, да обменяме опит и да си помагаме при нужда. При желание да се подготвят взаимни проекти, които са насочени към нашата Диаспора в Чужбина и България.

Нашите партньори са:

Българска Асоциация в Северна Ирландия съществува от 2008-ма година. С малки прекъсвания, продължава да е лицето на България с Фолклорен Ансамбъл „Чемшир“. Клуб за български народни танци “ Чемшир “ е създаден от Пламена Чемширова и членовете на българската общност през септември 2013 г. Идеята е да се покаже красотата на българската музика, танци, фолклор и култура! Целта е да се популяризира и интегрира нашата малка общност тук на острова,като по този начин местното общество разбере за нас и качествата, които притежаваме, а именно богат фолклор,традиции и ценности!

Сдружение „Традиции, Духовност, Култура“, гр. Варна съществува от 2008-ма година, като неин организатор и председател е Маестро Кавалджия Николай Димитров Докторов, преподавател на над 120 деца по кавал. От Българската Асоциация му Благодарим за желанието и себеотдаването му, запалвайки и разпалвайки любовта на нашите деца, а и възрастни към Фолклора. Това е един от начините да се завърнем към истинското ни състояние на Българи, хора Благородни и Достойни.

Руническите надписи -Тайната история Това е екип съставен от Ренета Джунова(Рени)-преводач, Мила Салахи(Хава)-преводач, Стефан Ганев(Зи)-математик, Красимир Кръстев(Краси)-астрофизик, чиято цел е да открият истината за нас Българите, връщайки ни назад над 5000 години и надниквайки в руническите надписи от този период. Изключително е важно тези надписи да бъдат преведени и анализирани, защото само така, може да се премахнат заблудите за нашия народ. Благодарим ви.