Какво е Брекзит за българите във Великобритания

На 26.10.2016 от 18:30, в офиса на NICEM 127-129 Ormeau Rd, Belfast BT7 1SH, етаж 2,
Деян Станчев и Българската Асоциация в Северна Ирландия с подкрепата на NICEM, ви канят на беседа „Какво е Брекзит и по какъв начин ще повлияе на нашите съграждани в Северна Ирландия“, водена от Макс Петрушкин.
След беседата всеки ще може да сподели своите въпроси и претеснения относно въпросния Брекзит.

Някои от точките ще са:
1. По какъв начин различните варианти ще повлияват на българите в Северна Ирландия?
2. Какво може всеки един от нас да направи?
3. Какво следва за ЕС?
4. Какво ще се промени за ЕС, Великобритания, Северна Ирландия и Република Ирландия?
5. Може ли Северна Ирландия да промени нещо?

Ще помолим всички да желаещи да присъстват да се запишат като коментар с бройката на хората, които ще присъстват във Фейсбук събитието тук, защото местата са ограничени до 20 седящи и 15 правостоящи места. Независимо, колко човека дойдат, никой няма да бъде върнат, заради което се извиняваме за евентуалното неудобство, което би ви било причинено :).

Подканяме всички, които имат нужда от помощ или съвет да дойдат и да потърсят съдействието на всички присъстващи, както се е случвало досега на всички срещи на Българката Асоциациявзаимопомощ и споделяне на полезни съвети.

Автор и организатор: Деян Станчев

Ако имате предложения, желаете да публикуваме Вашите авторски статии или искате да се включите в Обединението на Българите по света и повдигането на България ни пишете на bulgarianassociation@gmail.com

Прочетете какви са нашите цели нашите цели

Вижте и част от нашите идеи Как всеки един от наш може да помогне на България Днес

Пишете ни с предложения как може да помогнем на България и да се обединим Българите по света и най-важното Действайте. Нека с примера си покажем на другите.

Помогнете ни като разпространявате нашите статии, станете наш Патрон или като направите единично дарение чрез Пейпал

Благодарим на всички.

error55