Коледа може да бъде всеки ден. Това доказаха екипа на VIP COMMUNICATION PR, господин Дончо Георгиев и госпожица Патриция Кирилова, които са и  официален ПР на Екип Руните говорят в състав: Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев, Николай Иванов и Даниел Калчев. Двата екипа вървят ръка за ръка по трънливата пътека на доброто с подкрепата на хиляди хора, вярващи в него.

Ето и резултатите:

1. Надежда за Ванко подкрепена от:

вяра в доброто 2

Снимка на НЧ "Никола Йонков Вапцаров - 1924" гр.Криводол.

Снимка на Хава Салахи.
1. Мая Карагьозова-директор на НМ на образованието град Габрово и музейни уредници;
2. Агенция за публични комуникации”VIP COMMUNICATION”;
3. Патриция Кирилова-ПР,журналист;
4. Екип Руните говорят в състав:Борислав Стаматов;Мила Салахи;Патриция Кирилова;Стефан Ганев;Николай Иванов; Даниел Калчев –обявени за втора поредна година от Организация на обединените българи в чужбина за Будители 2018;
5. Група от Асеновград,с организатор Дона Томова,Атанас Червенков,Станислав Сивков,Валентин Учкунов,Катерина Кехайова.
6. Антония Иванова и Елена Чилингирова- майки на деца с тежки увреждания.
7. Биляна Милева-организатор на групите в гр. София;
8. Веселин Банчев-организатор на групата в гр. Кърджали;
9. Хрисито и Маги, служители в офис Еконт, бул. Линкълн,бл. 430
10. Румяна Кацарска- Главен експерт на ВМРО,централа София
11. Марек Каравелов-пряк потомък на Любен Каравелов;
12. Стефка Пенева-народна певица,майка на фолк певицата Глория и баба на Симона Загорова;
13. Илия Желев;
14. Георги Коларов- Български мотористи;
15. Тихомир Славов
16. Искра Стефанова;
17. Юлето- наша приятелка;
18. Служители на МВР
19. Строителни фирми,пожелали анонимност;
20. Чуждестранни граждани, пожелали анонимност
Мила Крумова написа следните редове:
„Здравей Ванко, здравей мой роден Криводол,
Ние сме „белите лястовици”,които не са в залата ,но с Духа си присъстваме,ние сме тези ,които вярваме в доброто,ние сме промяната! От все сърце ти пожелаваме бързо възстановяване и вяра в доброто!Сърдечни поздрави и много обич,за теб, Ванко,от „белите лястовици” дарили твоята надежда и пример за гражданите на град Криводол,че промяната не идва от вън, това сме самите ние, тя е вътре в нас!…”
В знак на благодарност към всички дарители- дълбок поклон!
Пожелавам на всички Вас, много здраве и повече вяра в доброто и воля за добродетелност.
Боян Илиев
Секретар НЧ”Никола Йонков Вапцаров-1924”

2.НП „Детско здраве-Пирогов“

Над 5500 лева бяха събрани в подкрепа на НП „Детско здраве – Пирогов“ по време на благотворителна вечер с търг на картини и произведения на изкуството в ресторант Laila Fashion Cooking, съобщава VIP COMMUNICATION PR. Благородната инициатива на завърналата се от Люксембург Мисис България Ана Иванова бе подкрепена от Lions club Sofia Capital, фондация Angels и от националния ни волейболен отбор.

Специален гост бе създателят на детската здравна програма д-р Асен Меджидиев – началник на УНГ отделението на „Пирогов“ и председател на Столична Лекарска Колегия на БЛС. По време на благотворителната вечер в дарението се включиха топкардиологът доц. д-р Иво Петров, НТв-водещият Богомил Грозев, репортерът от „Господари на ефира“ Владислав Василев, дизайнерката Жана Жекова, носителки на титли за красота, пеещите звезди Нелина и Магда и много други.

НП „Детско здраве-Пирогов“ стартира на 3 март 2013 г. с детски специалисти по УНГ, хирургия и травматология, които извършваха скрининг на деца между 0-18 г. всеки месец в „Пирогов“.

В профилактичните прегледи се включиха и детските уролози

В процеса на работа екипът установява, че идват все повече и повече хора от различни части на страната. „Част от тях разказваха, че са тръгнали в малките часове, за да даведат децата си на преглед. Констатирайки потребността и значимостта на случващото се, екипът започна да посещава различни места в България. Последната 1 година през уикенд сме в различни градове в страната. За 6 години от високоспециализираните профилактични прегледи са се възползвали над 8000 деца“, споделиха лекарите от „Пирогов“.

Малчуганите са прегледани от началници на отделения и водещи специалисти с дългогодишен опит в областта на детските заболявания

Организаторката на събитието Ана Иванова връчи специални почетни плакети на подкрепилите събитието организации – Lions club Sofia Capital, фондация Angels и на собствениците на ресторанта-домакин Laila Fashion Cooking.

За каузата в подкрепа на детското здраве свои картини дариха художничката със световна слава Любов Тотева, изследователката на древна история Мила Салахи, авторката на ръчно изработени бижута Тианка Георгиева, дизайнерката на уникални колиета от Мария Йончева, лекувани в Пирогов деца и възрастни, както и майсторът на декора и на дизайнерските торти Младен Манджуков – MLADMAN.

Дизайнерката Жана Жекова облече с вечерна рокля от най-новата си колекция водещата на вечерта – журналистката и PR на събитието Патриция Кирилова

В музикалната програма на благотворителното събитие се включи звездата от „Черешката на тортата“ Галиана Арсова, младите таланти от вокална група Мюзик Бокс, както и 11-годишната певица от Пловдив Аглея Канева.Събитието получи и подкрепата на златното чудо GOLD MOON, носител на две златни награди от престижната церемония „Сомелиер на годината 2018“.

Звезди, спортисти, доктори и бизнесмени дариха над 5500 лв. за „Детско здраве – Пирогов“ ( ВИДЕО )

Снимка на Хава Салахи.

снимки VIP COMMUNICATION

3.Коледни ангели в гр.Криводол подкрепена от:

Агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR, Ивелин Людмилов Михайлов -фондация Въздигане, екип Руните говорят, Емилия Димитров, Станислава Коева.

На всички, за които добротворчеството  е път благодарим от сърце!

Весели празници от екипите на Агенция за публични комуникации VIP COMMUNICATION PR и  Руните говорят !